Vepřové řízky na zelenině

400 g vepřového masa, 40 g masti, 40 g cibule, sůl, pepř, 1 mrkev, 1 kedlubna, 100 g zeleného hrášku, 10 g hladké mouky

Vepřové maso umyjeme, nakrájíme na řízky a naklepeme. Na rozehřáté masti zpěníme očištěnou a nadrobno nakrájenou cibuli a řízky na ní z obou stran upečeme.

Osolíme, opepříme a dusíme ve vlastní šťávě. Když se šťáva vypaří, podlíváme horkou vodou.

K poloudušenému masu přidáme očištěnou, postrouhanou mrkev, kedlubnu, zelený hrášek a spolu s masem udusíme do měkka.

Potom řízky vyjmeme, šťávu zaprášíme hladkou moukou a chvíli povaříme. Řízky vložíme zpátky do šťávy.

Podáváme s rýží nebo s bramborami.

Rychlá půjčka -peníze můžete mít do 5 minut od vyplnění žádosti a doložení všech dokladů /pracovní doba je od pondělí do neděle od 9,00 hodin do 18,00 hodin/, 20 000 Kč až 750 000 Kč, úrok od 2,99%












Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním mých osobních údajů společností Zonky s.r.o., Evropská 2690/17, 160 00 Praha 6 – Dejvice, IČO: 03570967 a to za účelem zpracování nabídky finančního produktu.